Skip to main content
Bild
Пантенол

Пантенол е бренд кој го користеле нашите баби и дедовци, нашите родители, а сега го користиме и ние. Годинава овој бренд го слави 75-тиот роденден, па по тој повод, Галеника “скрои” нов дизајн за оваа линија производи, чии свежи бои на пакувањето му даваат еден сосем поинаков шарм на производот.

Се работи за редизајн на Пантенол крематаПантенол мастаПантенол растворот и Пантенол Ориблетот со витамин Ц, додека формулата и квалитетот остануваат непроменети.

За таа цел, во следните неколку недели, заедно со нашите драги пријатели ќе ве потсетиме на овој, нам многу близок бренд преку споделување на нивните лични искуства со производите кои тие секојдневно ги користат.

Сите објави ќе можете да ги најдете на нашиот Инстаграм профил @chapter4_mkd или со пребарување на следниве хаштази: #Pantenol #KojeJeBojeTvojPantenol #galenika #kvalitet #nega