Skip to main content

Нашиот бизнис:
креираме влијание.

Чептер 4 комуникации

Посветени сме на односи со јавноста, деловен консалтинг, маркетинг и јавни работи во Македонија и ЦИЕ / ЈИЕ. Но, ние не сме обична агенција. Секогаш сме во движење, водени од целите, ние сме инспирирани, ние сме мотивирани. Ние сме поврзани низ целиот регион и сме зависни од создавање влијание што е значајно. За нас, за нашите клиенти, за нивните деловни активности и нивната кауза.

Најнови вести и блог

Чептер 4 канцеларии

austria
Чептер 4 Австрија
Чептер 4 Австрија
atatchapter4 [dot] eu
hungary
Чептер 4 Унгарија
Чептер 4 Унгарија
huatchapter4 [dot] eu
romania
Чептер 4 Романија
Чептер 4 Романија
roatchapter4 [dot] eu
serbia
Чептер 4 Србија
Чептер 4 Србија
srbatchapter4 [dot] at
bih
Чептер 4 БИХ
Чептер 4 БИХ
bihatchapter4 [dot] eu
bulgaria
Чептер 4 Бугарија
Чептер 4 Бугарија
bgatchapter4 [dot] eu
north macedonia
Чептер 4 Македонија
Чептер 4 Македонија
mkatchapter4 [dot] eu
kosovo
Чептер 4 Косово
Чептер 4 Косово
ksatchapter4 [dot] eu
Zagreb Croatia
Чептер 4 Хрватска
Чептер 4 Хрватска
hratchapter4 [dot] eu
slovakia
Чептер 4 Словачка
Чептер 4 Словачка
skatchapter4 [dot] eu