Skip to main content
Bild
тим

Пред една декада, на денешен ден, ја основавме Чептер 4 како ПР агенција. 

Денес, 3650 дена подоцна, тимот слави многу успеси и победи...

Славиме со мотото A decade of growth

Затоа што создаваме искуство, креираме сегашност, планираме иднина